Cardul European pentru Dizabilitate - fără bariere prin Europa!

 

 

Cursuri grupuri vulnerabile

In cadrul sustenabilități, cu susţinere de la Bugetul Local al Sectorului 6, proiectului  “Şanse egale în comunitatea noastră” care a debutat în luna octombrie 2013, beneficiind de finanţare prin intermediul unor fonduri europene nerambursabile vor fi furnizate cursuri de formare profesională orientate către facilitarea accesului pe piața muncii a grupurilor vulnerabile.

Cursurile de formare profesională au fost identificate ca necesare și sustenabile pe piața muncii regională pentru grupurile țintă aparținând grupurilor vulnerabile, 150 de persoane vor beneficia de cursuri gratuite.

Cursurile propuse sunt: lucrător în comerț și legător manual.

Cursurile vă oferă şansa de a obţine o diplomă de calificare recunoscută de către Ministerul  Muncii şi Justiţiei Sociale şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale prin Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Pe toată durata cursurilor, participanţii vor beneficia de decontarea costurilor legate de transport, trecerea testului final şi obţinerea diplomei de calificare fiind răsplătite cu suma de 400 de lei.

LEGĂTOR MANUAL

LEGĂTOR MANUAL CURS CALIFICARE nivel I, 360 DE ORE ( 120 DE ORE INSTRUIRE SI 240 ORE DE PRACTICA). Studii minime necesare 8 clase.

Detalii

LUCRĂTOR ÎN COMERȚ

LUCRĂTOR ÎN COMERȚ 360 DE ORE (120 INTRUIRE, 240 PREGATIRE PRACTICA), CURS CALIFICARE NIVEL 1 DE CALIFICARE. Studii minime necesare 8 clase.

Detalii